logo bird solo

Verdien 5% beloning met een doorverwijzing

Wij waarderen het als je vrienden of familie doorverwijst naar onze dienstverlening.
Neem contact op met ons om iemand door te verwijzen.

Verwijs vrienden,
Verdien bitcoin!

Bent u al een ervaren bitcoiner maar kent u mensen die interesse hebben in het zelf opslaan van bitcoin? Verdien een beloning door vrienden of familie naar ZNIP door te verwijzen.

Help vrienden met het beveiligen van hun bitcoin

Wij waarderen het als bitcoiners om de veiligheid van vrienden geven en bij willen dragen aan het aantal bitcoin gebruikers die hun sleutels zelf beheren. Daarom belonen we u met bitcoin bij succesvolle doorverwijzingen.

Hoe werkt ons beloningsprogramma?

Ga naar het contact formulier en selecteer bij het dienstverlening veld het beloningsprogramma als onderwerp. Op het moment dat een kennis of vriend een dienst afneemt en heeft betaald ontvangt u 5% van het betaalde bedrag. Uiteraard kunt u dit in bitcoin ontvangen!

U kunt 5% van het totale bedrag verdienen wat de klant betaald. Als een klant 250 euro betaald krijgt u dus 12 euro en 50 cent uitbetaald.

ZNIP hoeft het bedrag pas uit te keren op het moment dat de klant ZNIP heeft betaald.

U kunt elke keer dat u een succesvolle doorverwijzing heeft een beloning ontvangen. Zo bouwen we samen aan een wereld waar meer mensen hun eigen bitcoin sleutels beheren.

U kunt iemand doorverwijzen door naar ons contactformulier te gaan. Daar kunt u vervolgens bij de vraag : “In welke dienstverlening bent u ge├»ntresseerd” de optie “Ik wil iemand doorverwijzen naar ZNIP (5% referall)” kiezen. Geef ons de contactgegevens door van uw kennis en wij nemen contact met ze op. Basisregel is dat u uw kennis hiervan op de hoogte heeft gesteld.