logo bird solo

Onze Missie

Onze passie voor bitcoin drijft ons om jou te helpen financieel onafhankelijk te worden! We zijn vastbesloten om alle bitcoingebruikers te empoweren met de juiste kennis en tools, zodat jij zelfbewust en vol vertrouwen de volledige controle hebt over je bitcoin

Wij geloven dat een betere wereld start met
bitcoin en digitale vrijheid

ZNIP is opgericht in Nederland in 2022 door een groep bitcoiners die een wereld willen creëeren waarbij alle bitcoingebruikers, geïnformeerd, zelf beschikking nemen over hun bitcoin. Voordat wij ZNIP begonnen adviseerden wij al jaren familie, vrienden en mensen in de Nederlandse bitcoin community over het zelf beheren van bitcoin. Wij wilden onze ervaringen delen met een groter publiek brengen en zijn daarom ZNIP gestart.

Het begon met de financiële crisis

Bitcoin is geboren ten midden van de financiële crises in 2008. Dit was het jaar waarin verschillende commerciële banken gered moesten worden door overheden, er een hypotheekcrises ontstond en centrale bankiers begonnen met het creëeren van ongekende hoeveelheden geld. Als gevolg daalde het vertrouwen in het geldsysteem en de bancaire sector tot een dieptepunt.

Bitcoin als alternatief betaalmiddel

Met Bitcoin hoeft u uw vermogen niet toe te vertrouwen aan een bank omdat u het zelf in beheer kan nemen. Daarnaast is Bitcoin als betalingsnetwerk decentraal, staan de regels vast en valt er niet te censureren. Daarmee is het in alle opzichten de tegenpool van het traditionele geldsysteem. Door het maximum van 21 miljoen is bitcoin voor koopkrachtbehoud een aantrekkelijke optie voor een alsmaar groter wordende groep gebruikers.

Persoonlijke begeleiding

Bitcoin zelf in eigen opslag is krachtig en gaat gepaard met flink wat verantwoordelijkheid. ZNIP levert maatwerkadvies en traint bitcoin gebruikers in het veilig opslaan van bitcoin.

Onze experts hebben al jarenlang ervaring in het trainen van bitcoiners. Daarnaast helpen wij ook bitcoiners en ondernemingen met het draaien van bitcoin  betalingsinfrastructuur

Onze experts helpen mensen al jaren met het zelf beheren van bitcoin.
Wij bieden 1-op-1 begeleiding aan en helpen u met het installeren,
beveiligen en beheren van bitcoinwallets. Verder streven wij ernaar om
het beheer van bitcoin zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij doen dit
door persoonlijke aandacht voorop te stellen.

Bitcoin aanhouden kan op twee manieren; de bitcoin aankopen bij een derde partij die het beheer daarvan regelt of door de bitcoin als gebruiker in eigen beheer te nemen. Maar hoe werkt dit dan? En bij wie kan u terecht als er iets mis is gegaan met uw bitcoin?

ZNIP voorziet u in essentiële kennis omtrent Bitcoin die ervoor zorgt dat u met vertrouwen uw vermogen in eigen handen kan nemen. Wilt u het gesprek aangaan met één van onze experts? Vul dan nu het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw behoeften in kaart te brengen.