logo bird solo

Bitcoin veilig opslaan

Bitcoin veilig opslaan

Uw bitcoin staan geregistreerd op adressen in een publieke database genaamd ‘de blockchain’. Mensen die zelf bitcoin bewaren krijgen toegang tot die bitcoin met behulp van een ‘private key’ (bitcoin sleutel). Eigenlijk is de bitcoin sleutel het geheime wachtwoord die het eigendom aantoont van uw bitcoin. Deze sleutel kan in elke wallet geïmporteerd worden om toegang te krijgen tot uw bitcoin die aan deze sleutel toebehoren. De sleutels worden vaak uitgedrukt met behulp van een ‘seedphrase’ (backup woorden). Dit is een lijst van meestal 24 Engelse woorden die in een bepaalde specifieke volgorde staan.


Begin je bitcoin-reis veilig met een 1-op-1 workshop gefaciliteerd door een van onze experts.

Welke situatie past bij u?

Bij ons draait het om u! Wij helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw bitcoin opslag. Of u nu een hardware wallet of software wallet wilt gebruiken, wij zorgen ervoor dat u verstandige keuzes maakt. Wij helpen u met het veilig genereren van uw bitcoin sleutels waarmee u eenvoudig bitcoin kunt overmaken van het ene naar het andere adres.

Het is belangrijk om verantwoord om te gaan met deze waardevolle informatie, omdat het de sleutel is tot uw bitcoin. Daarom kijken we samen met u welke backup methoden het beste bij u passen. Onze experts leren u alles over het zelf in beheer nemen van uw bitcoin volgens de laatste veiligheidsstandaarden, zodat u met volledige controle en vertrouwen kunt genieten van uw bitcoin-avontuur.

 

'Hot' wallet

Ontdek bitcoin met gemak!  Met een eenvoudige applicatie op je mobiel of laptop heb je direct toegang tot je bitcoin. Leer snel en foutloos bitcoin verzenden en ontvangen voordat je overstapt op een hardware wallet.

Een mobiele wallet:

  • Is verbonden met het internet
  • Makkelijk in gebruik voor het versturen van transacties
  • Simpel, máár voor kleinere bedragen

Hardware wallet

Bescherm uw bitcoin op de meest veilige manier met een hardware wallet! Een hardware wallet is de perfecte keuze voor serieuze bitcoin bezitters. Het is een klein hardware apparaat waarop u uw bitcoin sleutels offline bewaart. Dit geeft u maximale veiligheid voor uw bitcoin sleutels.

Een hardware wallet:

  • Niet verbonden met het internet
  • Geeft meer veiligheid tijdens transacties
  • Geeft volledigere bescherming tegen hacks

Het is de ideale keuze voor het opslaan van bitcoin voor de lange termijn!