logo bird solo

ZNIP bitcoin zelfbeheer en lightning advies op maat! Uw partner in al uw vragen omtrent bitcoin

ZNIP is dé dienstverlener die iedereen kan helpen met het installeren, beveiligen en beheren van zijn eigen bitcoin. Wij doen dit door 1-op-1 begeleiding, fysiek of op afstand.
Onze missie
Onze missie is om iedereen te helpen zijn bitcoin zelf te beheren, of u nu al bitcoin bezit en dat op een handelsplatform heeft staan of dat u nog op het punt staat uw eerste beetje bitcoin aan te schaffen. Ongeacht technische kennis leren we u alles omtrent de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het in eigen beheer hebben van uw bitcoin. Wij garanderen dat we iedereen kunnen helpen met het opzetten van een eigen bitcoin wallet voorzien van optimale veiligheid. Daarnaast leren we u alles over privacy en hoe u in het dagelijks leven kan omgaan met uw bitcoin.

Beginnen met Bitcoin

V4QdpJnr_400x400

Wij geloven erin dat u het beste uw bitcoin kunt beheren als u blijvend leert over de basis van bitcoin. Om deze reden lanceren we seizoen 2 van de podcast Beginnen met Bitcoin.

In seizoen 2 bespreken we:

  • Wat is bitcoin eigenlijk?
  • waarom is bitcoin belangrijk?
  • Wat zijn de bijzonder eigenschappen van bitcoin?
  • Waarom is het zelf beheren van uw bitcoin cruciaal?
  • Wat is er belangrijk voor het zelf in beheer nemen van je bitcoin?
  • Welke verschillende oplossingen en afwegingen kan je maken?
  • Privacy en bitcoin
  • Bitcoin als decentraal netwerk (mining en nodes)
  • En meer!

Een hele hoop wat we dus zullen bespreken! We kijken er naar uit om samen met u deze reis te maken. Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@znip.nl!

Hoe gaan we te werk?

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kijken we wat uw wensen zijn en en welke bitcoin zelfbeheer oplossing daarbij past.

U kiest vervolgens het gewenste pakket en daarna plannen we met u een afspraak in. We kunnen de benodigde hardware wallets en steelplates in overleg voor u aankopen. Echter adviseren wij altijd de hardware direct bij de officiële verkoper te bestellen.

Tijdens de implementatie van ons standaardpakket  leggen onze experts u alles uit omtrent bitcoin zelfbeheer. We beginnen bij de basis en trainen u op alle facetten die belangrijk zijn voor het beheren van je eigen bitcoin sleutels. Vervolgens implementeren we de gewenste oplossing samen met u en leren we u alles over het veilig  opslaan van uw backups. We sluiten af met het ontvangen en verzenden van uw eerste bitcoin transactie en geven u tips hoe u uw privacy bewaakt.

Onze training heeft als doel ervoor te zorgen dat u uw bitcoin sleutels  kan beheren zonder ze te verliezen en zodat u weet wat u moet doen tijdens onvoorziene omstandigheden. Om deze reden geven we u ook naslagmateriaal mee na de training. We staan daarnaast altijd paraat om u te helpen mocht u vragen hebben of klaar zijn voor de volgende stap.

photo_2022-10-20_20-42-37
1-op-1 Trainingsessies

Tot slot

Bij ZNIP zijn we bitcoin maximalisten, puristen die geloven in de
waardepropositie van bitcoin. We leren u niet om bitcoin te verhandelen
of om koersgrafieken te lezen. Wel willen we onze kennis wat betreft
bitcoin aan u overdragen. We willen ervoor zorgen dat u op ieder
denkbaar scenario bent voorbereid en uw bitcoin met een gerust hart
veilig zelf kan bewaren.